Laminaat vloeren

Thibor. Woning en projectinrichting

Laminaat

Laminaatvloeren zijn de populairste vloeren van dit moment. Kom langs in onze showroom en bekijk de diverse mogelijkheden.

Bezoek onze showroom
×
Dé populairste vloeren

Laminaat in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar een makkelijke vloer? Dan zijn laminaatvloeren een goede oplossing. U vindt bij ons laminaatvloeren in alle soorten en maten. Denk aan een grijze tegellook of planken met een eikenhoutenlook. Kom langs in onze showroom en bekijk ons aanbod. Onze interieurspecialisten geven u het beste advies op basis van uw wensen en uw woning of werkplek. Laminaat is overigens ook te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Vraag offerte aan

Geschikt voor iedere ruimte

Geschikt voor iedere ruimte

Laminaatvloeren zijn geschikt voor iedere ruimte, makkelijk in onderhoud en vochtbestendig. Ideaal dus voor een huishouden met dieren en kinderen; de vloer is makkelijk schoon te maken. Of voor die kantoorruimte, waarbij de ruimte niet elke dag wordt schoongemaakt. U kunt laminaat zelf leggen, maar onze medewerkers staan ook voor u klaar. Eerst egaliseren wij de ondervloer waardoor het eindresultaat mooi en strak wordt. En als afwerking bieden we een passend assortiment plinten.

Bezoek onze showroom

Kennismaken

Kennismaking

Maak kennis met de diversiteit die Thibor levert op het gebied van vloeren en raamdecoratie.

Advies

Advies

Met advies op maat begeleidt ons team u naar een sfeervolle woon- of werkomgeving.

leveren

Levering

Samen met u maken we heldere afspraken over de levertijd bij u op locatie.

monteren

Monteren

De montage van vloeren en gordijnen wordt door onze montageteams uitgevoerd.

Goede
Gebaseerd op 23 recensies
Juliëtte Knoben
Juliëtte Knoben
2024-02-19
Helemaal happy! Een bedrijf leer je pas echt kennen als er iets opgelost moet worden. We hadden een hele mooie vloer laten leggen door Thibor alleen was deze gaan werken. Zo erg dat zelfs de leverancier van de stroken ook is komen kijken. Om een lang verhaal kort te houden. Zelfs nog voordat de leverancier iets had toegezegd was het voor Thibor al duidelijk. Dit gaan we oplossen, daar komen wij (Thibor en wij) samen wel uit. Thibor heeft zich echt van hun beste kant laten zien. Samen zijn we tot een hele mooie oplossing gekomen en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We zouden iedereen kunnen aanraden om bij Thibor een vloer te kopen. Ze staan voor kwaliteit en service.
Bram Aan de Meulen
Bram Aan de Meulen
2023-12-21
Heel blij met onze nieuwe pvc vloer. Super geholpen door Marcel en Bianca in de showroom. De uitvoering perfect en alles netjes achtergelaten. Ik beveel ze graag aan bij bekenden.
Rita Vrij
Rita Vrij
2023-09-06
Prettig personeel. Goed advies. Wat fout ging ( mensenwerk nietwaar) is professioneel recht gezet. We zijn blijmet onze vloer 135 m4
Theo Gobbels
Theo Gobbels
2022-10-08
Leuke gerechten voor een goeie prijs

Onze showroom

Begane grond

Voor uw raam

Raamdecoratie heeft veel invloed op het lichtval en geluid. Kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken en ervaren voor uw raam. Voor raamdecoratie voeren wij de volgende merken: Artimo,  Eijffinger, Luxaflex, De Ploeg, Toppoint, Vadain, Vescom, Copahome, Holland Haag, House of Happiness, Headlam, Stijllux

 

Tweede verdieping

Voor uw vloer

In onze showroom kunt u de vloer letterlijk ervaren onder uw voeten. Hierdoor kunt u gemakkelijker uw keuze maken en weet u precies wat u kunt verwachten. Voor vloerbekleding voeren wij de volgende merken: Forbo Flooring, Gerflor, Nora, Tarkett, Straq , Desso, Ege, Fabromont, Interface, Leoxx, Interfloor,Modulyss, Belakos, Van Besouw , Joka

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan